Тиждень_безпеки_дорожнього_руху

2022-11-16

/Files/images/1semestr2022/рух.jpg

Тиждень_безпеки_дорожнього_руху

ЖИТТЯ - ЦЕ НАЙДОРОЖЧИЙ СКАРБ.

Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і берегти здоров'я. Здається, що майбутнє є безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Тому традиційно в нашій школі в другий тиждень листопада проводиться ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

У 7-В класі ЗОШ №11 був проведений Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху на тему: «Безпечна дорога додому». Учні закріпили знання з правил поведінки пішоходів на вулицях і дорогах, знання з порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди, проаналізували причини ДТП за участю пішоходів, повторили правила надання першої медичної допомоги, правила переходу дороги, правила поведінки в громадському транспорті тощо…

Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!

/Files/images/1semestr2022/7в.jpg

Безпека дорожнього руху – це спільна відповідальність водіїв і пішоходів. Водії повинні дотримуватись безпечної швидкості, а пішоходам варто подбати про те, щоб бути помітними на дорозі у темний час доби.

Учні 5-Б класу (класний керівник ДОВГА Т.Г.) презентують соціальний відеоролик «Будь помітним на дорозі!».

Тож не нехтуйте тими елементарними речами, які можна зробити заради власної безпеки!

/Files/images/1semestr2022/дорога.png

Кiлькiсть переглядiв: 21